BALI,INDONESIA – 28/02/2015 – 05/03/2015

28/2/15, Sabtu – Aku fly dgn Amy (incik hubby) ke BALI. Ini consider as honeymoon jugak..tp mcm pra-honeymoon pon ade jugak.sebabnye xde ah jalan2 sgt..byk beli kiriman org je..marah da encik hubby den..haha..xpe..next time kite g honeymoon betul2 k darling…ahaks.. Trip Bali nih..kami pergi 6 hari 5 malam je. 3 hari pertama menetap di Ubud dan selebihnya kami menetap di Canggu. Kenapa Canggu ? Kenapa … Continue reading BALI,INDONESIA – 28/02/2015 – 05/03/2015

BUKIT BATU CHONDONG,KEMENSAH

05 September 2015,Sabtu- Setelah agak menyepi dari aktiviti hiking ni.. aku mulakan semula aktiviti favourite aku dengan pendakian bukit semula.. tp xmahula asyik Broga je sebab 2 mggu lepas dan 4 mggu lepas aku da panjat Broga tu. Lagipon Broga tu ramai sgt2 da.kalau smpy kat peak kadang2 xde port nk lepak hahaha ..( tuh la sape suh kau dtg lewat2) Mulanya,hasil carian tempat ni … Continue reading BUKIT BATU CHONDONG,KEMENSAH